Aktualitātes

Aktuāli kooperatīviem

Notiks konference

Notiks konference "Piena lopkopība Latvijā - cik konkurētspējīgi (efektīvi) esam?"

07.11.2018

Latvijas Lauku konsultāciju un izglītības centrs šā gada 28. novembrī rīko konferenci "Piena lopkopība Latvijā - cik konkurētspējīgi (efektīvi) esam?". Konferences mērķis ir noskaidrot, cik efektīvas ir Latvijas piena ražotāju saimniecības uz citu Eiropas valstu piena nozares fona un izvērtēt, kādas iespējas sniedz kooperācija kopā ar piena pārstrādi.

Valsts meža dienests iztrādājis jaunas iesnieguma formas

Valsts meža dienests iztrādājis jaunas iesnieguma formas

02.11.2018

Valsts meža dienests (VMD) pēc Latvijas Lauksaimniecības kooperatīvu asociācijas (LLKA) ierosinājuma ir izstrādājis trīs veidu – maksas, bezmaksas un servisa lietotāja – iesnieguma formas, kas mežsaimniecības pakalpojumu kooperatīvajām sabiedrībām (MPKS) būtiski atvieglos piekļuvi meža īpašnieku datiem Mežu valsts reģistrā.

Konferencē

Konferencē "Tirgus spēka iegūšana – kooperatīvu dzīvotspēja” diskutēja par kooperācijas attīstības problēmām un attīstības iespējām Latvijā

01.11.2018

Konferencē "Tirgus spēka iegūšana – kooperatīvu dzīvotspēja”, kura notika šī gada 25.oktobrī, tās dalībnieki diskutēja par kooperācijas attīstības problēmām un attīstības iespējām Latvijā. onferencē pulcējās ap 70 dalībnieku no visas Latvijas – kooperatīvu, nevalstisko organizāciju pārstāvji, zinātnieki, konsultanti, un citi interesenti. 

LLKA uzņemts jauns biedrs - putnkopības kooperatīvs

LLKA uzņemts jauns biedrs - putnkopības kooperatīvs "Vidzemes putni"

01.11.2018

Šī gada 30.oktobrī LLKA valde uzņēmusi un LLKA biedru sapulce apstiprinājusi jaunu biedru - lauksaimniecības pakalpojumu kooperatīvo sabiedrību "Vidzemes putni". Kooperatīvs reģistrēts 2018.gada augustā un nodarbojas ar olu realizāciju. Kooperatīvs apvieno vistu audzētājus no Vidzemes reģiona.