Aktualitātes

LLKA pārstāvji devušies uz Briseli

26.06.2024 Drukāt
LLKA pārstāvji devušies uz Briseli

Šodien, 26.jūnijā Latvijas Lauksaimniecības kooperatīvu asociācijas (LLKA) padomes loceklis un kooperatīva “Mūsmāju dārzeņi” vadītājs Edgars Brakše, kā arī LLKA ģenerāldirektors Rolands Feldmanis Briselē tiekas ar Eiropas Profesionālo lauksaimniecības organizāciju komitejas (COPA) pārstāvjiem un pārrunā attīstības iespējas piena un dārzeņu nozarēs. Tāpat tiek apspriestas arī starpvalstu sadarbības iespējas COPA’s ietvaros, tostarp, par iespējām piesaistīt ārvalstu ieguldījumus un partnerus pārstrādes attīstībā.

“Vērtīgi ir iegūt plašāku redzējumu lauksaimniecības sektorā, it īpaši gūt pārliecību kooperācijas spēkā un atbalstā”, atzīst E.Brakše.

Savukārt, R.Feldmanis secina: “Šeit ir jaudīgi resursi tiem, kas zina mērķi. Var iegūt analītisku atbalstu, atrast sadarbības partnerus. Rīt plānojam ne tikai piedalīties  svinībās, kas tiek organizētas par godu 20 gadiem kopš Latvijas pievienošanās Eiropas Savienībai, bet arī turpināsim klātienē iegūt sabiedrotos mūsu idejām un centieniem nākotnē.”